X
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací. Přijmout všechny soubory cookie Přizpůsobit

Pásky Dymo Řada LetraTag


Dymo řada LetraTag pásky do popisovačů kompatibilní

Chcete-li označit velké množství položek v domácnosti, kanceláři nebo na cestách rychle a efektivně, budete pravděpodobně potřebovat přenosný přístroj, jako je Dymo LetraTag. Nabízíme nové kompatibilní pásky Dymo LetraTag a štítky LT, aby Váš přístroj Dymo LetraTag byl vždy připraven a díky kvalitě kompatibilních pásek mohou být nové štítky snadno vyměněny bez ztráty kvality. Polyesterová páska vytváří pružnost a odolnost proti opotřebení, zatímco lepidlo na zadní straně přilne k hladkému pohybu téměř na jakýkoli plochý povrch. Prohlédněte si celou nabídku kompatibilních štítků Dymo LetraTag a najdete jasné, bílé, černé a dokonce i vícebarevné možnosti, které lze použít pro všechny typy.
Pokud si nejste jisti, jakou velikost kompatibilních štítků Dymo LetraTag použít s vaší konkrétní tiskárnou Dymo LetraTag, neváhejte nás kontaktovat.